Tüketime Yönelik Mal ve Malzeme Alımı

YAKLAŞIK MALİYET FİYAT ARAŞTIRMASI : TÜKETİME YÖNELİK MAL ve MALZEME ALIMLARI

YAKLAŞIK MALİYET FİYAT ARAŞTIRMA BAŞLANGIÇ TARİHİ      : 11.03.2025

YAKLAŞIK MALİYET FİYAT ARAŞTIRMA BİTİŞ TARİHİ               :  18.03.2025

1. Kısım A Grubu Kuru Gıda (15 Kalem).pdf

2. Kısım B Grubu Kuru Gıda (13 Kalem).pdf

3. Kısım C Grubu Kuru Gıda (33 Kalem).pdf

4. Kısım Süt ve Süt Ürünleri (7 Kalem).pdf

5. Kısım Roll Ekmek (1 Kalem).pdf

6. Kısım Taze Yaş Meyve ve Sebze (38 Kalem).pdf

7. Kısım Kırmızı Et (3 Kalem).pdf

8. Kısım Taze Tavuk Eti (4 Kalem).pdf

9. Kısım Dondurulmuş Tavuk Döner ve Kaplamalı Tavuk Ürünler (4 Kalem).pdf

10. Kısım Dondurulmuş Gıda (17 Kalem).pdf

11. Kısım Dondurulmuş Mezgit Fleto (1 Kalem).pdf

12. Kısım Tatlı (7 Kalem).pdf

13. Kısım Sütlü Tatlı (5 Kalem).pdf

14. Kısım Dondurma (1 Kalem).pdf

15. Kısım Tahin Helva (1 Kalem).pdf

 

İLETİŞİM BİLGİLERİ: 

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

MERKEZ YEMEKHANE MÜDÜRLÜĞÜ

SATIN ALMA BİRİMİ

Yasin YALÇIN

Serpil KARATAŞ

 

TEL   : 0 242 310 60 66

FAKS: 0 242 310 15 03

E-POSTA: ymkhsatinalma@akdeniz.edu.tr

Eklenme tarihi: 12.03.2025 11:32:12
Son güncelleme: 12.03.2025 11:32:12