Kantin Tesisleri Müdürlüğü Hakkında

Öğrencilerin beslenme ve ders dışı zamanlarda dinlenme ile eğlenmelerine yönelik olarak kampüs içi ve dışındaki Fakülte ve Yüksekokullar ile bağımsız alanlarda kantin ve kafeteryalar düzenlenmiştir.

Kantin ve kafeteryalarda öğrencinin ve çalışanın anlık beslenmesine yönelik gereksinimler planlanmış, rahat ve konfor içinde dinlenmelerine olanak sağlayacak ortamlar yaratılmıştır. Kantin ve kafeteryalarda üst düzeyde hijyen koşullarda, kaliteli ve gıda güvenliğine uygun ürünler “ISO 9001:2000 Standardı, HACCP (Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları)”, kullanılarak öğrencinin sağlıklı ve dengeli beslenmesi  hedeflenmiştir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eklenme tarihi :12.01.2023 14:43:33
Son güncelleme : 7.03.2023 17:00:45