kres

Merkez Yemekhane Duyurusu

AKADEMİK TAKVİM NEDENİYLE 31.05.2019 TARİHİNDE

YAKUT ÇARŞISI YEMEKHANESİ ve İLAHİYAT FAKÜLTESİ YEMEKHANESİ’NDEKİ  YEMEK HİZMETLERİ  SON BULMUŞTUR.

YEMEK HİZMETİMİZ MERKEZ YEMEKHANE’DE DEVAM ETMEKTEDİR.

AYRICA 31.05.2019 TARİHİNDE MERKEZ YEMEKHANE’DE VERİLEN AKŞAM YEMEĞİ HİZMETİ SON BULMUŞTUR.

Burs Duyuruları

Burs duyuruları bu alanda yayınlanacaktır.

Merkez Yemekhanemiz Öğrenci Yemek saatleri 11.30 - 13.30 arasında hizmet vermektedir.

• DOĞRUDAN TEMİN: ENMONTİON KAĞIT HAVLU ALIMI

Animasyonu görebilmeniz için flash player kurulu olmalıdır.

Akdeniz Üniversitesi 75. Yıl Kreş ve Çocuk Kulübü Müdürlüğü; Personelimizin 0-6 yaş grubu çocuklarının bedensel, zihinsel, sosyal duygusal gelişimini desteklemek, onlara güvenilir, sağlıklı ve cazip bir çevre sunmak Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda Laik, Demokratik, Cumhuriyetimize sahip çıkacak yeni nesillerin yetiştirilmesini sağlamak amacıyla Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı bünyesinde 02.11.1998 tarihinden bu yana hizmet vermektedir.