solbanner

sksbanduyuru

Merkez Yemekhane Duyurusu

• AKADEMİK TAKVİMDEN DOLAYI AKŞAM YEMEĞİ HİZMETİMİZ 02.06.2018 TARİHİNDEN İTİBAREN SON BULACAKTIR.
  • AKADEMİK TAKVİMDEN DOLAYI İLAHİYAT FAKÜLTESİ YEMEKHANEMİZ 02.06.2018 TARİHİNDEN SONRA YEMEK HİZMETİ VEREMEYECEKTİR. YEMEK HİZMETİMİZ MERKEZİ YEMEKHANEDE DEVAM ETMEKTEDİR.
  • YAZ DÖNEMİNE GİRİLMESİ SEBEBİYLE ÖĞLE  YEMEĞİ SAATLERİ  11:30-13:30 OLARAK DEĞİŞTİRİLMİŞTİR

Türkiye Güreş Şampiyonası

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanlığı tarafından 08-13 Mayıs 2018 tarihleri arasında Denizli'de düzenlenen Türkiye Güreş Şampiyonasına katılan

Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerimizden;

Hentbol Takımlarımızın Başarıları

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 08-13 Mayıs 2018 tarihleri arasında Adana'da düzenlenen Koç Spor Fest  Hentbol Süper Lig müsabakalarında

Yakut Yemekhane Duyurusu

AKADEMİK TAKVİM NEDENİYLE YAKUT YEMEKHANEMİZDE VERMİŞ OLDUĞUMUZ YEMEK HİZMETİMİZ 14.05.2018 TARİHİ İTİBARİYLE YENİ ÖĞRENİM DÖNEMİNE KADAR SON BULMUŞTUR.

YEMEK HİZMETİMİZ MERKEZİ YEMEKHANEDE DEVAM ETMEKTEDİR.

MERKEZİ YEMEKHANE MÜDÜRLÜĞÜ

Sualtı Dalış Kursu

Sinop Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Merkezi Müdürlüğünce, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu'na bağlı olarak sürdürülmekte olan 2018 yılı Sualtı Dalış Kursu duyurusu ilgili linkte verilmiştir.

http://susem.sinop.edu.tr/ internet adresinden gerekli bilgiler alınabilir.

Merkez Yemekhanemiz  11.15 - 13.45 saatleri arasında hizmet vermektedir.

destek

Destek Hizmetleri Birimi  aşağıda belirtilen hizmetlerden sorumludur.

• Personel İşlemleri

• Ulaştırma Hizmetleri