Doğrudan Temin Alım İlanları SKS

Merkezi Yemekhane Duyurusu

Değerli Öğrencilerimiz,

Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı’ndan gelen yemek saati düzenlemesine ait duyuruya göre,

Akdeniz Üniversitesi Afiş Tasarımı / Sosyal Medya Şablonları

Örnek Afiş ve Logolara erişmek için aşağıda ki linke tıklayın.

Güney Kariyer Fuarı Duyurusu

Kariyer yolculuğuna büyük bir adımla başlamak ister misin ?

Güney Kariyer Fuarı

• DOĞRUDAN TEMİN ALIM İLANLARI

Tev Yurtdışı Bursları Toplantı Duyurusu

Türk Eğitim Vakfı (TEV), yurt dışında dil öğrenmek, Yüksek Lisans ve Doktora yapmak isteyen öğrencilerimize sağlayabileceği imkanlarla ilgili soruları cevaplamak üzere 24  Aralık 2021 Cuma günü saat 13:00-14:00 ya da 14:00-15:00 arasında Teams’de veya Zoom’da çevrimiçi etkinlik düzenleyecektir.

AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ

İçişleri Bakanlığı tarafından 2021 yılı "Afet Eğitim Yılı" ilan edilmiş ve eğitim yılı kapsamında yapılacak çalışmalarda, işbirliğini geliştirmek amacıyla, bakanlıklar, sivil toplum kuruluşları, sendikalar, meslek odaları, konfederasyonlar ve 81 ilden 183 üniversite ile eğitim protokolü imzalanmıştır.

Manavgat Kalemler Köyü’nde 84 Milyon İçin 3’er Fidan Etkinliği gerçekleştirildi

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde #GeleceğeNefes olmak için #252Milyonfidan toprakla buluştu. Bu anlamlı etkinlikte Akdeniz Üniv. olarak Manavgat Kalemler Köyü'nde Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cengiz Toker ve öğrencilerimizle birlikte fidan dikimini gerçekleştirdik.

Akdeniz Üniv. Organ Bağışı Farkındalık Festivali gerçekleşti

Üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlenen Organ Bağışı Farkındalık Festivali'nde dilek fenerlerini şifa bekleyen her hastamızın sağlığına kavuşması için uçurduk.
Siz de organlarınızı bağışlayın, bir başkasının kahramanı olun. #DileğimBirYaşam

Etkinlik Video: https://youtu.be/kWOA60OHfzI

MEHMET ZORLU VAKFI BURS DUYURUSU

Yakın zamanda ülkemizde yaşanan yangın ve sel felaketlerinden etkilenen öğrenciler için Mehmet Zorlu Vakfı burs kontenjanı oluşturmuştur.

Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri’ne büyük ilgi

DEĞERLİ MİSAFİRLERİMİZ; 20.09.2021 TARİHİ İTİBARİYLE;

Başkanlığımız Sağlık Hizmetlerinde Online Randevu Sistemine Geçti

Akdeniz Üniversitesi’nin Değerli Mensupları ve Öğrencileri,

18 Ağustos 2021 itibarıyla  Başkanlığımıza bağlı Sağlık Hizmetleri’nden yararlanmak için

http://sks.akdeniz.edu.tr/tr.i644.randevu-al adresinden Online Randevunuzu oluşturabilirsiniz.

Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı

Antalya Valiliği 2021/2 No'lu Genelge Alanya'da Yamaç Paraşütü Kullanımı Hk.