solbanner

sksbanduyuru

Türkiye Güreş Şampiyonası

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanlığı tarafından 08-13 Mayıs 2018 tarihleri arasında Denizli'de düzenlenen Türkiye Güreş Şampiyonasına katılan

Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerimizden;

Hentbol Takımlarımızın Başarıları

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 08-13 Mayıs 2018 tarihleri arasında Adana'da düzenlenen Koç Spor Fest  Hentbol Süper Lig müsabakalarında

Yakut Yemekhane Duyurusu

AKADEMİK TAKVİM NEDENİYLE YAKUT YEMEKHANEMİZDE VERMİŞ OLDUĞUMUZ YEMEK HİZMETİMİZ 14.05.2018 TARİHİ İTİBARİYLE YENİ ÖĞRENİM DÖNEMİNE KADAR SON BULMUŞTUR.

YEMEK HİZMETİMİZ MERKEZİ YEMEKHANEDE DEVAM ETMEKTEDİR.

MERKEZİ YEMEKHANE MÜDÜRLÜĞÜ

Sualtı Dalış Kursu

Sinop Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Merkezi Müdürlüğünce, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu'na bağlı olarak sürdürülmekte olan 2018 yılı Sualtı Dalış Kursu duyurusu ilgili linkte verilmiştir.

http://susem.sinop.edu.tr/ internet adresinden gerekli bilgiler alınabilir.

Merkez Yemekhanemiz  11.15 - 13.45 saatleri arasında hizmet vermektedir.

eğitim ve sosyal tesisler

Turizmin merkezi Antalya’da bulunan tesisimiz,  Akdeniz Üniversitesi kampusu içerisinde yer almaktadır.

Eğitim ve sosyal Tesisler Müdürlüğü açıldığı günden bu yana ülkemizin her yöresinden gelen, Akdeniz Ünivesitesi personeli yakınları ile diğer illerden ve ülkelerden gelen üniversite personellerini  misafir ederek, onları kendi evlerindeymiş gibi hissettirecek kalitede hizmetlerini sürdürmektedir.

Eğitim ve sosyal Tesisler Müdürlüğü, profesyonel ve güler yüzlü ekibi ile turizmin başkenti sayılan Antalya’ya yakışan bir kalite standardı ile hizmetlerini sunmaktadır.