solbanner

Burs, Kısmi Zamanlı Çalışma ve Ücretsiz Yemek Başvuruları

Değerli öğrencilerimiz,

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI BURS DUYURULARI

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI BURS DUYURULARINI AŞAĞIDAKİ LİNKTEN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

Link: http://www.akdeniz.edu.tr/tema/duyuruoku.php?duyuruid=854

Akdeniz Üniversitesi Spor Takımlarının Başarısı

2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılında, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından gerçekleştirilen spor faaliyetlerine katılan Akdeniz Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı bünyesindeki spor takımlarımız;

Merkez Yemekhane Kart Dolum Saatleri Hakkında

Merkez Yemekhane Kart Dolum Saatleri 10.30 - 13.45 olarak değiştirilmiştir.

Merkez Yemekhanemiz  11.15 - 13.45 saatleri arasında hizmet vermektedir.

BRİÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA KAZANDIĞIMIZ BAŞARILAR

06-08 MART 2017 TARİHLERİ ARASINDA TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TARAFINDAN DÜZENLENEN BRİÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA (KADIN-ERKEK) ALINAN BAŞARILAR

01-05 MART 2017 TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENEN KİCK BOKS TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA KAZANILAN BAŞARILAR

01-05 MART 2017  TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENEN KİCK BOKS TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA  (KADIN-ERKEK) KAZANILAN BAŞARILAR

eğitim ve sosyal tesisler

Turizmin merkezi Antalya’da bulunan tesisimiz,  Akdeniz Üniversitesi kampusu içerisinde yer almaktadır.

Eğitim ve sosyal Tesisler Müdürlüğü açıldığı günden bu yana ülkemizin her yöresinden gelen, Akdeniz Ünivesitesi personeli yakınları ile diğer illerden ve ülkelerden gelen üniversite personellerini  misafir ederek, onları kendi evlerindeymiş gibi hissettirecek kalitede hizmetlerini sürdürmektedir.

Eğitim ve sosyal Tesisler Müdürlüğü, profesyonel ve güler yüzlü ekibi ile turizmin başkenti sayılan Antalya’ya yakışan bir kalite standardı ile hizmetlerini sunmaktadır.