• DOĞRUDAN TEMİN            : AYAKLI YÖNLENDİRME PANOSU(A4) ALIMI

Merkez Yemekhane Duyurusu

18.03.2020 TARİHİNDEN İTİBAREN ÖĞLE YEMEĞİ HİZMETİMİZ MERKEZİ YEMEKHANE'DE 11.30-14:30 SAATLERİ ARASINDA DEVAM EDECEKTİR.

Merkez Yemekhane Duyurusu

16.03.2020 TARİHİNDEN İTİBAREN

Merkez Yemekhanemiz Öğrenci Yemek saatleri 11.30 - 13.30 arasında hizmet vermektedir.

Burs Duyuruları

Burs Duyuruları ;

SOSYAL

Turizmin merkezi Antalya’da bulunan tesisimiz,  Akdeniz Üniversitesi kampusu içerisinde yer almaktadır.

Eğitim ve sosyal Tesisler Müdürlüğü açıldığı günden bu yana ülkemizin her yöresinden gelen, Akdeniz Ünivesitesi personeli yakınları ile diğer illerden ve ülkelerden gelen üniversite personellerini  misafir ederek, onları kendi evlerindeymiş gibi hissettirecek kalitede hizmetlerini sürdürmektedir.

Eğitim ve sosyal Tesisler Müdürlüğü, profesyonel ve güler yüzlü ekibi ile turizmin başkenti sayılan Antalya’ya yakışan bir kalite standardı ile hizmetlerini sunmaktadır.