Korumalı Futbol ÜNİLİG 1. Lİg Müsabakası

Akdeniz Üniversitesi - Mersin Üniversitesi

Tarih:17 Şubat 2019 / Saat:12.00

Müsabaka Yeri:Zeki Budak Çim Sahası

Tüm Personel ve öğrencilerimiz davetlidir.

MERKEZİ YEMEKHANE PERSONEL ALIMI MÜLAKAT SONUÇ LİSTESİ

Üniversitemiz Merkezi Yemekhane Müdürlüğü tarafından açılan 12 kişilik Beden İşçisi (Genel) işçi talebi ile ilgili

• DOĞRUDAN TEMİN:  BAKIM ONARIM MALZEMESİ ALIMI

Merkez Yemekhane Akşam Yemeği Saatleri

Merkez Yemekhane Akşam Yemeği Hizmeti 16.10-18.30 saatleri arasında verilmektedir.

Burs Duyuruları

Burs duyuruları bu alanda yayınlanacaktır.

Merkez Yemekhanemiz Öğrenci Yemek saatleri 11.15 - 13.45 arasında hizmet vermektedir.

SOSYAL

Turizmin merkezi Antalya’da bulunan tesisimiz,  Akdeniz Üniversitesi kampusu içerisinde yer almaktadır.

Eğitim ve sosyal Tesisler Müdürlüğü açıldığı günden bu yana ülkemizin her yöresinden gelen, Akdeniz Ünivesitesi personeli yakınları ile diğer illerden ve ülkelerden gelen üniversite personellerini  misafir ederek, onları kendi evlerindeymiş gibi hissettirecek kalitede hizmetlerini sürdürmektedir.

Eğitim ve sosyal Tesisler Müdürlüğü, profesyonel ve güler yüzlü ekibi ile turizmin başkenti sayılan Antalya’ya yakışan bir kalite standardı ile hizmetlerini sunmaktadır.