Merkez Yemekhane Duyurusu

AKADEMİK TAKVİM NEDENİYLE 31.05.2019 TARİHİNDE

YAKUT ÇARŞISI YEMEKHANESİ ve İLAHİYAT FAKÜLTESİ YEMEKHANESİ’NDEKİ  YEMEK HİZMETLERİ  SON BULMUŞTUR.

YEMEK HİZMETİMİZ MERKEZ YEMEKHANE’DE DEVAM ETMEKTEDİR.

AYRICA 31.05.2019 TARİHİNDE MERKEZ YEMEKHANE’DE VERİLEN AKŞAM YEMEĞİ HİZMETİ SON BULMUŞTUR.

Burs Duyuruları

Burs duyuruları bu alanda yayınlanacaktır.

Merkez Yemekhanemiz Öğrenci Yemek saatleri 11.30 - 13.30 arasında hizmet vermektedir.

• DOĞRUDAN TEMİN: ENMONTİON KAĞIT HAVLU ALIMI

SOSYAL

Turizmin merkezi Antalya’da bulunan tesisimiz,  Akdeniz Üniversitesi kampusu içerisinde yer almaktadır.

Eğitim ve sosyal Tesisler Müdürlüğü açıldığı günden bu yana ülkemizin her yöresinden gelen, Akdeniz Ünivesitesi personeli yakınları ile diğer illerden ve ülkelerden gelen üniversite personellerini  misafir ederek, onları kendi evlerindeymiş gibi hissettirecek kalitede hizmetlerini sürdürmektedir.

Eğitim ve sosyal Tesisler Müdürlüğü, profesyonel ve güler yüzlü ekibi ile turizmin başkenti sayılan Antalya’ya yakışan bir kalite standardı ile hizmetlerini sunmaktadır.