11. Antalya Kitap Fuarı

• DOĞRUDAN TEMİN: BAKIM VE ONARIM İŞİ

Başkanlığımız Sağlık Hizmetlerinde Online Randevu Sistemine Geçti

Akdeniz Üniversitesi’nin Değerli Mensupları ve Öğrencileri,

18 Ağustos 2021 itibarıyla  Başkanlığımıza bağlı Sağlık Hizmetleri’nden yararlanmak için

http://sks.akdeniz.edu.tr/tr.i644.randevu-al adresinden Online Randevunuzu oluşturabilirsiniz.

Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı

Engelsiz Bilişim 2021 Ödülleri

Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nin sekretaryasını ıyürüttüğü, Türkiye Engelsiz Bilişim Platformu tarafından, Türkiye'de engellilere yönelik yürütülen başarılı bilişim hizmetlerine Engelsiz Bilişim Ödülleri verilecektir.

Antalya Valiliği 2021/2 No'lu Genelge Alanya'da Yamaç Paraşütü Kullanımı Hk.

Espor Topluluğumuzun Başarısı

Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı Espor Topluluğumuz üyelerinden;

Online Topluluk Tanıtım Günleri Gerçekleşti

Online Topluluk Tanıtım Günleri Canlı Yayın Videolarımıza Buradan Ulaşabilirsiniz.

Webinar Etkinlikleri

Webinar Etkinlikleri Bu sayfada Yayınlanacaktır.

İHALE

4734 sayılı Kamu İhale Kanunu gereğince,  Üniversite öğrencilerinin barınma, beslenme, ve diğer ihtiyaçlarının karşılamak amacı ile  Üniversitemizin Akademik ve İdari Birimlerinin talepleri doğrultusunda:

Satın Alma

Tüketime Yönelik Mal ve Malzeme,  Büro malzemelerinin satınalınmasını ve muayenesini yaptırarak teslim alınmasını sağlamak.

Büro ve İşyeri Makine, teçhizat alımı  yapmak ve Makine, Teçhizat ve Taşıt tamir bakım vb. hizmetlerini yürütmek,

Hizmet Alımları ile ilgili her türlü hizmet olarak (taşıt kiralama, ses ışık sistemi kiralama, Araç sigorta ve muayeneleri) vb. hizmetlerin alınmasını sağlamak.

Başkanlığımız bünyesinde bulunan hizmet binalarının her türlü bakım, onarımlarını yapmak.

Üniversitemiz İlçelerdeki Fakülte/YO ve MYO ‘nda öğrenim gören öğrencilerin yemek hizmetlerini yürütmek.

Başkanlığımız hizmetlerinde kullanılan araçların Yıllık Akaryakıt ihalesini yapmak

Bütçe ödenekleri ile ilgili olarak kurum içi gerekli tüm yazışmaları süresi içinde yapmak,

Daire Başkanlığımızın Bütçe tasarısını hazırlamak ve  takibini yapmak

Birimin  yılsonu faaliyet raporunu hazırlamak.

Birimin  faaliyetleri ile ilgili hizmet gerçekleştirme ve kalite planları hazırlamak.

Birim içi ve dışı gerekli olan her türlü yazışmaları EBYS  sistemi üzerinden takibini yapmak.

Tahakkuk

Bakanlığımız ve bağlı birimlerine ait  su, elektrik, telefon,adsl vb. hizmet alımlarını tahakkukları yapmak,

Öğrenci ve personele ait yurtiçi, yurtdışı geçici ve sürekli görev yolluklarının hazırlanarak takibinin ve ödemelerini yapmak,