• DOĞRUDAN TEMİN            : RİVİERA ZEYTİNYAĞI ALIMI

AKILI KART BİRİMİ PLAKA TANIMLAMA İŞLEMLERİ

AKILI KART BİRİMİ PLAKA TANIMLAMA HGS İŞLEMLERİ 310 26 43

Burs Duyuruları

Burs duyurulari bu sayfada yayınlanmaktadir.

Merkez Yemekhane Duyurusu

16.09.2019 TARİHİNDE YAKUT ÇARŞISI YEMEKHANESİ,İLAHİYAT FAKÜLTESİ YEMEKHANESİ ve DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ YEMEKHANESİ'NDE  YEMEK HİZMETLERİ  BAŞLAYACAKTIR.

Merkez Yemekhanemiz Öğrenci Yemek saatleri 11.30 - 13.30 arasında hizmet vermektedir.

İHALE

4734 sayılı Kamu İhale Kanunu gereğince,  Üniversite öğrencilerinin barınma, beslenme, ve diğer ihtiyaçlarının karşılamak amacı ile  Üniversitemizin Akademik ve İdari Birimlerinin talepleri doğrultusunda:

Satın Alma

Tüketime Yönelik Mal ve Malzeme,  Büro malzemelerinin satınalınmasını ve muayenesini yaptırarak teslim alınmasını sağlamak.

Büro ve İşyeri Makine, teçhizat alımı  yapmak ve Makine, Teçhizat ve Taşıt tamir bakım vb. hizmetlerini yürütmek,

Hizmet Alımları ile ilgili her türlü hizmet olarak (taşıt kiralama, ses ışık sistemi kiralama, Araç sigorta ve muayeneleri) vb. hizmetlerin alınmasını sağlamak.

Başkanlığımız bünyesinde bulunan hizmet binalarının her türlü bakım, onarımlarını yapmak.

Üniversitemiz İlçelerdeki Fakülte/YO ve MYO ‘nda öğrenim gören öğrencilerin yemek hizmetlerini yürütmek.

Başkanlığımız hizmetlerinde kullanılan araçların Yıllık Akaryakıt ihalesini yapmak

Bütçe ödenekleri ile ilgili olarak kurum içi gerekli tüm yazışmaları süresi içinde yapmak,

Daire Başkanlığımızın Bütçe tasarısını hazırlamak ve  takibini yapmak

Birimin  yılsonu faaliyet raporunu hazırlamak.

Birimin  faaliyetleri ile ilgili hizmet gerçekleştirme ve kalite planları hazırlamak.

Birim içi ve dışı gerekli olan her türlü yazışmaları EBYS  sistemi üzerinden takibini yapmak.

Tahakkuk

Bakanlığımız ve bağlı birimlerine ait  su, elektrik, telefon,adsl vb. hizmet alımlarını tahakkukları yapmak,

Öğrenci ve personele ait yurtiçi, yurtdışı geçici ve sürekli görev yolluklarının hazırlanarak takibinin ve ödemelerini yapmak,