solbanner

sksbanduyuru

Merkez Yemekhane Duyurusu

• AKADEMİK TAKVİMDEN DOLAYI AKŞAM YEMEĞİ HİZMETİMİZ 02.06.2018 TARİHİNDEN İTİBAREN SON BULACAKTIR.
  • AKADEMİK TAKVİMDEN DOLAYI İLAHİYAT FAKÜLTESİ YEMEKHANEMİZ 02.06.2018 TARİHİNDEN SONRA YEMEK HİZMETİ VEREMEYECEKTİR. YEMEK HİZMETİMİZ MERKEZİ YEMEKHANEDE DEVAM ETMEKTEDİR.
  • YAZ DÖNEMİNE GİRİLMESİ SEBEBİYLE ÖĞLE  YEMEĞİ SAATLERİ  11:30-13:30 OLARAK DEĞİŞTİRİLMİŞTİR

Türkiye Güreş Şampiyonası

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanlığı tarafından 08-13 Mayıs 2018 tarihleri arasında Denizli'de düzenlenen Türkiye Güreş Şampiyonasına katılan

Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerimizden;

Hentbol Takımlarımızın Başarıları

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 08-13 Mayıs 2018 tarihleri arasında Adana'da düzenlenen Koç Spor Fest  Hentbol Süper Lig müsabakalarında

Yakut Yemekhane Duyurusu

AKADEMİK TAKVİM NEDENİYLE YAKUT YEMEKHANEMİZDE VERMİŞ OLDUĞUMUZ YEMEK HİZMETİMİZ 14.05.2018 TARİHİ İTİBARİYLE YENİ ÖĞRENİM DÖNEMİNE KADAR SON BULMUŞTUR.

YEMEK HİZMETİMİZ MERKEZİ YEMEKHANEDE DEVAM ETMEKTEDİR.

MERKEZİ YEMEKHANE MÜDÜRLÜĞÜ

Sualtı Dalış Kursu

Sinop Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Merkezi Müdürlüğünce, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu'na bağlı olarak sürdürülmekte olan 2018 yılı Sualtı Dalış Kursu duyurusu ilgili linkte verilmiştir.

http://susem.sinop.edu.tr/ internet adresinden gerekli bilgiler alınabilir.

Merkez Yemekhanemiz  11.15 - 13.45 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Animasyonu görebilmeniz için flash player kurulu olmalıdır.

4734 sayılı Kamu İhale Kanunu gereğince,  Üniversite öğrencilerinin barınma, beslenme, ve diğer ihtiyaçlarının karşılamak amacı ile  Üniversitemizin Akademik ve İdari Birimlerinin talepleri doğrultusunda:

Satın Alma

Tüketime Yönelik Mal ve Malzeme,  Büro malzemelerinin satınalınmasını ve muayenesini yaptırarak teslim alınmasını sağlamak.

Büro ve İşyeri Makine, teçhizat alımı  yapmak ve Makine, Teçhizat ve Taşıt tamir bakım vb. hizmetlerini yürütmek,

Hizmet Alımları ile ilgili her türlü hizmet olarak (taşıt kiralama, ses ışık sistemi kiralama, Araç sigorta ve muayeneleri) vb. hizmetlerin alınmasını sağlamak.

Başkanlığımız bünyesinde bulunan hizmet binalarının her türlü bakım, onarımlarını yapmak.

Üniversitemiz İlçelerdeki Fakülte/YO ve MYO ‘nda öğrenim gören öğrencilerin yemek hizmetlerini yürütmek.

Başkanlığımız hizmetlerinde kullanılan araçların Yıllık Akaryakıt ihalesini yapmak

Bütçe ödenekleri ile ilgili olarak kurum içi gerekli tüm yazışmaları süresi içinde yapmak,

Daire Başkanlığımızın Bütçe tasarısını hazırlamak ve  takibini yapmak

Birimin  yılsonu faaliyet raporunu hazırlamak.

Birimin  faaliyetleri ile ilgili hizmet gerçekleştirme ve kalite planları hazırlamak.

Birim içi ve dışı gerekli olan her türlü yazışmaları EBYS  sistemi üzerinden takibini yapmak.

Tahakkuk

Bakanlığımız ve bağlı birimlerine ait  su, elektrik, telefon,adsl vb. hizmet alımlarını tahakkukları yapmak,

Öğrenci ve personele ait yurtiçi, yurtdışı geçici ve sürekli görev yolluklarının hazırlanarak takibinin ve ödemelerini yapmak,