Turizm ve Spor Eğitimi uygulama merkezimize bağlı olarak çalışan Akdeniz Restaurant, Üniversite kampüsü içerisinde teknik bilimler meslek yüksekokulu yanında yer almaktadır.

Amacımız açıldığı günden bu yana yurtiçi ve yurtdışındaki üniversitelerden gelen konukları kendi evlerindeymiş gibi hissettirmektedir.

Profesyonel ve güler yüzlü ekibi ile turizmin başkenti sayılan Antalya’ya yakışan bir kalite ve standardı ile hizmetlerini siz değerli konuklarına sunmaktadır.

Zengin mönü çeşitleri ile A’la carte hizmeti vermekte ve üniversitemizin yüz akı olmaya devam etmektedir.

Akdeniz Restaurant Değerli hocalarımız ve konukları için aşağıda belirtilen şekilde ek hizmet de vermektedir.

Bir gün önceden rezervasyon yaptırarak pasta çeşitlerimizden faydalanabilirler.

Pastalarımızın üzerine istediğiniz şekilde yazı yazılmakta ve resimli baskı yapılmaktadır.

• Toplu group yemekleri (30-120 kişilik)
  • Kına gecesi (100-150 kişilik)
  • Özel toplantı yemekleri (protokol masa 70 pax)
  • Nişan, düğün pastaları (5 veya 7 katlı)
  • Doğum günü ve özel günler için günlük yapılan pasta çeşitlerimiz (6-25 kişilik)
  • Günlük yapılan taze roll ekmek çeşitleri (8 çeşit)
  • Şiparişe göre yapılan Kuru pasta, ekler, tramisu ve cheese cake.