solbanner

sksbanduyuru

Merkez Yemekhane Kart Aktivasyon Duyurusu

25.09.2017 Pazartesi günü itibariyle Merkez Yemekhane otomasyon sistemi değiştiği için eski sistemde kayıtlı kartların yeni sistemde aktivasyonu yapılması gerekmektedir.

Burs Kısmi Zamanlı Çalışma ve Ücretsiz Yemek Başvuruları

Burs, Kısmi Zamanlı Çalışma ve Ücretsiz Yemek Başvuruları

Değerli öğrencilerimiz,

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI BURS DUYURULARI

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI BURS DUYURULARINI AŞAĞIDAKİ LİNKTEN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

Link: http://www.akdeniz.edu.tr/tema/duyuruoku.php?duyuruid=854

Akdeniz Üniversitesi Spor Takımlarının Başarısı

2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılında, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından gerçekleştirilen spor faaliyetlerine katılan Akdeniz Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı bünyesindeki spor takımlarımız;

Merkez Yemekhane Kart Dolum Saatleri Hakkında

Merkez Yemekhane Kart Dolum Saatleri 10.30 - 13.45 olarak değiştirilmiştir.

Merkez Yemekhanemiz  11.15 - 13.45 saatleri arasında hizmet vermektedir.

BRİÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA KAZANDIĞIMIZ BAŞARILAR

06-08 MART 2017 TARİHLERİ ARASINDA TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TARAFINDAN DÜZENLENEN BRİÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA (KADIN-ERKEK) ALINAN BAŞARILAR

01-05 MART 2017 TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENEN KİCK BOKS TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA KAZANILAN BAŞARILAR

01-05 MART 2017  TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENEN KİCK BOKS TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA  (KADIN-ERKEK) KAZANILAN BAŞARILAR

Turizm ve Spor Eğitimi uygulama merkezimize bağlı olarak çalışan Akdeniz Restaurant, Üniversite kampüsü içerisinde teknik bilimler meslek yüksekokulu yanında yer almaktadır.

Amacımız açıldığı günden bu yana yurtiçi ve yurtdışındaki üniversitelerden gelen konukları kendi evlerindeymiş gibi hissettirmektedir.

Profesyonel ve güler yüzlü ekibi ile turizmin başkenti sayılan Antalya’ya yakışan bir kalite ve standardı ile hizmetlerini siz değerli konuklarına sunmaktadır.

Zengin mönü çeşitleri ile A’la carte hizmeti vermekte ve üniversitemizin yüz akı olmaya devam etmektedir.

Akdeniz Restaurant Değerli hocalarımız ve konukları için aşağıda belirtilen şekilde ek hizmet de vermektedir.

Bir gün önceden rezervasyon yaptırarak pasta çeşitlerimizden faydalanabilirler.

Pastalarımızın üzerine istediğiniz şekilde yazı yazılmakta ve resimli baskı yapılmaktadır.

• Toplu group yemekleri (30-120 kişilik)
  • Kına gecesi (100-150 kişilik)
  • Özel toplantı yemekleri (protokol masa 70 pax)
  • Nişan, düğün pastaları (5 veya 7 katlı)
  • Doğum günü ve özel günler için günlük yapılan pasta çeşitlerimiz (6-25 kişilik)
  • Günlük yapılan taze roll ekmek çeşitleri (8 çeşit)
  • Şiparişe göre yapılan Kuru pasta, ekler, tramisu ve cheese cake.