solbanner

Burs, Kısmi Zamanlı Çalışma ve Ücretsiz Yemek Başvuruları

Değerli öğrencilerimiz,

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI BURS DUYURULARI

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI BURS DUYURULARINI AŞAĞIDAKİ LİNKTEN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

Link: http://www.akdeniz.edu.tr/tema/duyuruoku.php?duyuruid=854

Merkez Yemekhanemiz  11.15 - 13.45 saatleri arasında hizmet vermektedir.

BRİÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA KAZANDIĞIMIZ BAŞARILAR

06-08 MART 2017 TARİHLERİ ARASINDA TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TARAFINDAN DÜZENLENEN BRİÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA (KADIN-ERKEK) ALINAN BAŞARILAR

01-05 MART 2017 TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENEN KİCK BOKS TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA KAZANILAN BAŞARILAR

01-05 MART 2017  TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENEN KİCK BOKS TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA  (KADIN-ERKEK) KAZANILAN BAŞARILAR

Animasyonu görebilmeniz için flash player kurulu olmalıdır.

Salon Hizmetleri Müdürlüğü

Salon Hizmetleri Müdürlüğü; Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı’nın Ağustos 2006’da yeni faaliyet binasına taşınmasını takiben ve daha önceden başlatılan hazırlık çalışmalarının tamamlanmasıyla Salon Koordinatörlüğü adı altında faaliyete geçmiştir. 2008 yılında da salon Hizmetleri Müdürlüğüne dönüştürülmüştür. Bu birim, üniversite çapındaki tüm kültürel etkinlikler ve öğrenci kulüplerinin faaliyetleri için kampus içinde yer alan kültürel etkinlik alanlarının ve SKS binasında bulunan salonların tahsis edilmesinden ve denetiminden sorumludur. Salonlarımız, Üniversitemiz birimlerince kullanılmayan zamanlarda, Üniversite dışındaki kişi ve kurumların taleplerine de açık olup, Rektörlüğümüzce belirlenen miktarlarda bağış karşılığında tahsis edilebilmektedir. Salonlarımız ve diğer kültürel etkinlik alanlarımız, talepte bulunanların internet üzerinden kendilerinin de rezervasyon yapabilecekleri bir programla kullanılmaktadır. Söz konusu rezervasyonlar, öncelik ve önem sırasına göre değerlendirildikten sonra onaylanmakta ve salonlar kullanıma açılmaktadır.

• Atatürk Konferans Salonu (550 kişilik)
  • Olbia Kültür Merkezi (A) Salonu (150 kişilik) (Ses, ışık sistemleri ile donanımlı olarak)
  • Olbia Kültür Merkezi (B) Salonu (100 Kişilik) (Ses, ışık sistemleri ile donanımlı olarak)
  • Sanat Galerisi
  • Amfi Tiyatro (1500 kişi Kapasiteli)
  • Öğrenci Lokali veya Gösteri Merkezi (Yarı açık alan)
  • Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Toplantı Salonu

ALTERNATİF SALONLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ayrıca SKS binasında yer alan Dans Salonu, Tiyatro Salonu, Stüdyolar ve Çok Amaçlı Salon öğrenci kulüplerinin çalışmaları için ve ders amaçlı olarak kullanılmaktadır.