solbanner

Burs, Kısmi Zamanlı Çalışma ve Ücretsiz Yemek Başvuruları

Değerli öğrencilerimiz,

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI BURS DUYURULARI

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI BURS DUYURULARINI AŞAĞIDAKİ LİNKTEN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

Link: http://www.akdeniz.edu.tr/tema/duyuruoku.php?duyuruid=854

Merkez Yemekhanemiz  11.15 - 13.45 saatleri arasında hizmet vermektedir.

BRİÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA KAZANDIĞIMIZ BAŞARILAR

06-08 MART 2017 TARİHLERİ ARASINDA TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TARAFINDAN DÜZENLENEN BRİÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA (KADIN-ERKEK) ALINAN BAŞARILAR

01-05 MART 2017 TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENEN KİCK BOKS TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA KAZANILAN BAŞARILAR

01-05 MART 2017  TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENEN KİCK BOKS TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA  (KADIN-ERKEK) KAZANILAN BAŞARILAR

spor

Etkinlik Alanlarımız

•    KAPALI YÜZME HAVUZU

Üniversite kapalı yüzme havuzu  680 m² alana sahip olup, aynı anda 150 kişinin kullanımına açıktır.

•    KAPALI SPOR SALONU

2350 m² alana kurulu olan salon, 2006 yılında hizmete açılmıştır.  450 kişilik seyirci kapasitesine sahiptir.

Kapalı Spor Salonunda Cimnastik çalışmaları yapılabilmekte, Hentbol, Basketbol, Voleybol oynanabilmekte ve resmi müsabakalar yapılmaktadır. Tesiste, Masa Tenisi Salonu, Step - Aerobik-Pilates salonları,  soyunma odaları ve duşlar yer almaktadır.

mavi salon

•   ÇADIR SALONU

935 m² alana kurulu olan salonu aynı anda 156 kişi kullanabilmektedir.

•   FİTNESS MERKEZİ

268  m² alana kurulu salon  aynı anda 70 kişi çalışma kapasitesine  sahiptir.

•   HALI FUTBOL SAHASI

1196 m² alana kurulmuş olan saha, 26x46 ölçülerdedir.

•   AÇIK VE KAPALI TENİS KORTLARI

6708 m² alana kurulu olan açık tenis kortları hard zeminlidir.

Toplam da 9 adet tenis kortu bulunmaktadır. Bunlardan 2 tanesi duvarlı ve 1 tanesi kapalı tenis kortu olarak hizmet vermektedir.

576 m² alana sahip tenis kortu 2013 yılında kullanıma açılmıştır.

tenis

•   ÇİM YÜZEYLİ FUTBOL SAHALARI ATLETİZM PİSTLERİ

1993 yılında 20.000 m² alan üzerine kurulmuştur.

Toprak zeminli atletizm pisti bulunan çim saha 105 x 68 ebatlarında olup uluslararası standartlardadır.

•   AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ STADYUMU

Akdeniz Üniversitesi Stadyumu Ulusal ve Uluslararası spor organizasyonlarına ev sahipliği yapabilecek Futbol FIFA-UEFA Kriterlerine uygun, Sentetik Atletizm Pistinin IAAF Class 2 sertifikasına sahip,  teknik ve altyapı özelliklerine sahip olup; 8 kulvarlıdır.  7.500 m² açık alan, 17.000 m² kapalı alana sahiptir. Toplam seyirci kapasitesi : 2499 genel toplam stadyum kapasitesi 7982 seyirci kapasitesine sahiptir.

stad

•   TIRMANMA DUVARLARI

225 m² alana kurulan duvar 1997 yılında kullanıma açılmıştır. Aynı anda 9 kişi tırmanma duvarını kullanabilmektedir.

Kapalı alan içinde bulunan 2. tırmanma duvarı  Çadır Salonun  içinde yer almaktadır.

•   AÇIK  ALAN BASKETBOL / VOLEYBOL / HENTBOL SAHALARI

1400 m² alan üzerine kurulmuş olan sahalarda aynı anda toplam 57 kişi Basketbol, Voleybol ve Hentbol oynanabilmektedir.

•   PLAJ VOLEYBOLU SAHASI

260 m² alana kurulan uluslararası standartlara sahip sahada, plaj voleybolu oynanabilmektedir. 1998 yılında kullanıma açılan saha 2014 yılında genişleterek 2308 m² alana 5 saha kurularak yeniden düzenleme yapılmıştır.

PLAJ SAHALARI

•   PATEN PİSTİ

2013 yılında hizmet vermeye başlayan piste Üniversitemiz Spor Topluluklarından, Paten Topluluğu eğitim ve faaliyetlerini sürdürmektedir.

paten